Lapin maisemia, liikunnan riemua ja lennokkaita askeleita

Tunturi-Lapin polkujuoksuretki pienryhmille: Vuontispirtiltä Hietajärvelle

Lenkkarit jalkaan ja juoksufiilis matkaan! Tällä noin 20 km retkellä ei juosta vedet silmissä, vaan nautiskellaan hetkestä. Pohjoisen kesässä ei valo lopu kesken, joten polkujuoksuseikkailu voidaan järjestää minä vuorokauden aikana tahansa. Lähdetäänkö varhaisena aamuna, keskipäivällä vai yöttömän yön aikaan; mikä on teille mieluisin ajankohta?

Opastettu polkujuoksuretki järjestetään pienryhmälle, kun tahdotte juosta paikasta A paikkaan B ilman lähtöpaikkojen ja autokuljetusten kanssa säätämistä ja sen kummemmin reittejä miettimättä. Paikallinen, hyvin maastot tunteva oppaanne huolehtii kaikesta. Tämä retki sopii hyvin esimerkiksi kaveruksille, pariskunnille sekä treeni- ja työporukoille.

Reissulla edetään osallistujille sopivaan tahtiin, ryhmän toiveet ja päivän kunto huomioiden. Tämä ei ole kilpailu, vaikka tarvittaessa voimme vetää täysilläkin :). Pääasia polkujuoksuretkellä on kokea liikunnanriemua Lapin maisemissa hyvässä seurassa nautiskellen! Lähtiessämme retken alkupisteestä, Leviltä, suuntaamme autokuljetuksella Vuontispirtille, josta lähdemme kevein askelin kohti määränpäätä! Matkan varrella nautimme maisemista, ulkoilmasta ja hyvästä juoksufiiliksestä. Polkujuoksuretki päättyy Hietajärvelle vilakkaan, mutta virkistävään pulahdukseen!

Oppaana toimii Juuso Laitinen, kuntosali Aslakin liikkeen yrittäjä ja innokas polkujuoksija Sirkasta, Kittilästä. Hyvä fiilis ja liikunnanriemu yhdistettynä paikalliseen reittituntemukseen kulkee Juuson mukana joka hetki. Eteenpäin mennään tavoitteellisesti, muttei liian vakavasti!

Hinta

197,5 €/ 1 hlö, kun mukana on 2 hlöä
132 €/ 1 hlö, kun mukana on 3 hlöä
99 €/ 1 hlö, kun mukana on 4 – 8 hlöä

Yksityinen reissu omalle porukalle (2-8 henkilöä) sisältää maastot ja reitit hyvin tuntevan paikallisoppaan, henkilökuljetukset Levi-Vuontispirtti ja Hietajärvi-Levi, snack (energiapatukka) ja tietenkin liikunnan riemua ja Lapin upeita maisemia.

Lisätietoja

Polkujuoksuosuuden kesto on noin 3-5 h. Huomioithan, että kesto voi vaihdella sääolosuhteiden ja ryhmän etenemisvauhdin mukaan. Matkan varrella pidämme tarvittaessa taukoja. Retken kokonaiskesto kuljetuksineen on noin 5-6 h. Alaikäraja osallistumiselle on 16 vuotta (aikuisten seurassa). Aloitamme polkujuoksuretken kuljetuksella Leviltä. Mutta toki voit majoittua myös Ylläksellä tai toisaalla lähialueilla. Nouto retkelle onnistuu toisaaltakin (lisäpalvelu). Otathan myös mahdollisia omia eväitä + juomaa mukaan liikuntatottumustesi mukaisesti. Mikäli tahdot lyhyempää, pidempää, tai toisenlaista opastettua polkujuoksuretkeä, olethan yhteydessä, niin katsotaan teille sopiva retki!

Vinkki: Vietä useamman päivän loma kavereiden, perheen tai työporukan kesken Tunturi-Lapissa! Voimme järjestää eri päiville polkujuoksuretket erilaisiin maastoihin toiveidenne mukaan! On myös mahdollista varata esimerkiksi 1 x polkujuoksuretki ja 1 x maastopyöräreissu kahdelle eri päivälle.

Valmistautuminen polkujuoksuun

Pukeuduthan polkujuoksuun sopivalla vaatetuksella. Varaa mukaan sellaista evästä, minkä olet havainnut itsellesi toimivan polkujuoksureissuilla tai muuta liikuntaa harrastaessasi. Vaikka juoksemme osittain puuttomilla seuduilla, saatamme tavata keskikesällä sääskiä matkan varrella, joten karkote kannattaa ottaa mukaan. Lapin kesä on yleensä vähäluminen, mutta aika ajoin vilakka. Varauduthan äkillisiin sään muutoksiin pakkaamalla mukaan esimerkiksi kevyen untuvatakin. Huolehdithan tarvittavan vakuutuksen voimassaolon.

Kenelle juuri tämä polkujuoksureissu sopii?

Retki sopii liikuntaa harrastaville kuntoilijoille. Tämä on yksityinen, matalan kynnyksen polkujuoksuretki omalle porukallenne, ja retkellä edetään hitaamman mukaan. Valitsethan juoksukaverisi sen mukaisesti!

Kiinnostuitko? Olehan yhteydessä ja soittele Juusolle p. 044 555 1309, niin sovitaan sopiva päivä teidän porukalle!
Myös kevyempien maastopyöräreissujen järjestäminen onnistuu!