Kyliä ja sorateitä
Seikkailu Tunturi-Lapissa Gravel-harrastajille!

Kun tahdot nähdä ja ehtiä enemmän – osallistu pyöräreissulle Tunturi-Lapissa!

Kun tahdot nähdä ja ehtiä enemmän – osallistu pyöräreissulle Tunturi-Lapissa! Gravel-reissun aikana koet pyöräilyn helppoutta ja liikunnan iloa Lapin kesässä. Matkan varrella näemme soratienpätkiä ja metsää, mutta toki myös lappilaista kylä- ja maalaismaisemaa. Oppaan kanssa polkiessa ei tarvitse suotta risteyksissä pysähdellä; oppaan huolehtiessa reitistä ja suunnasta, saa osallistuja keskittyä itse asiaan! Päivän aikana mukanamme kulkee huoltoauto.

Reissu sopii yleiskunnon omaaville, vauhdikkaasta, mutta rennosta menosta ja vaihtuvista maisemista innostuville liikunnan harrastajille! Tämä on pienryhmälle järjestettävä yksityinen reissu, joten voimme muokata reitin sopivan pituiseksi juurikin teidän porukalle. Privaattireissulla edetään aina ryhmän toivoman tahdin mukaisesti.

Reittiesimerkit: 
* Levi – Tepasto – Lompolo – Silaskaira – Hanhimaa – Levi 97 km
* Levi, Sirkka-Raattama-Peltovuoma-Nunnanen-Pulju-Levi, Sirkka n. 190 km

Oppaana toimii Juuso Laitinen, kuntosali Aslakin liikkeen omistaja Sirkasta, Kittilästä. Kaikessa tekemisessä mennään eteenpäin tavoitteellisuus mielessä, tosissaan, muttei liian vakavasti! Tärkeintä on liikkumisen ilo ja onnistumisen tunteet, jotta seuraavallakin kerralla on mukava lähteä polkemaan!

Mikäli olet uusi gravel-pyöräilyn parissa, soitathan ja katsotaan millaista ratkaisua teille kehitetään. Gravelissa tulet huomaamaan, että matka taittuu joutuisasti. Retki räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan, keskustellaan lisää! Voit majoittua myös Ylläksellä tai toisaalla Levin lähialueilla. Tarvittaessa nouto onnistuu (lisäpalvelu). 

Lisätietoja päivän kulusta

Gravel-reissulle osallistuvalla tulee olla oma pyörä. Retken kesto on arvioltaan 5-10 h. Huomioithan, että kesto riippuu ennalta sovitun reitin pituudesta, ja voi vaihdella myös sääolosuhteiden ja
ryhmän etenemisvauhdin mukaan. 

Hinta

107,5 €/ 1 hlö, kun mukana on 2 hlöä
72 €/ 1 hlö, kun mukana on 3 hlöä
54 €/ 1 hlö, kun mukana on 4 hlöä

Yksityinen reissu omalle porukalle (2-4 henkilöä) sisältää ammattitaitoisen paikallisoppaan, huoltoauton, reittisuunnittelun sääolosuhteet ja osallistujien toiveet huomioiden, henkilö- ja pyöräkuljetukset lähtöpisteelle (mikäli lähtöpiste muu kuin Levi, Sirkka), hyvää fiilistä ja lappilaista maalaismaisemaa ja snack (energiapatukka).

Reissu on privaattiretki omalle ryhmällenne, jolloin reitti räätälöidään toiveiden mukaan. Alaikäraja osallistumiselle on 18 vuotta.

Kiinnostuitko? Olehan yhteydessä ja soittele Juusolle p. 044 555 1309, niin sovitaan sopiva päivä teidän porukalle!